OVER ONS

Wij laten management teams

maximaal presteren

Dit doen wij vanuit passie, focus en professionaliteit

Zijn jeugd in Zuid-Amerika helpt hem om de business cultuur buiten Nederland snel te

doorgronden maar ook om in alle lagen van een organisatie een menselijke relatie op te bouwen.

Ervaring van Dick

Dick is in 1992 afgestudeerd als technisch bedrijfskundige aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Gedurende zijn loopbaan heeft hij diverse functies bekleed in alle bedrijfsprocessen (en verbeter trajecten van deze processen) binnen de high-tech maakindustrie. Hij heeft gewerkt in large corporate omgevingen, maar ook in zelfstandige business units en MKB bedrijven.

Dick is gecertificeerd coach, opgeleid door de ExtraMile Academy. ExtraMile Academy, lid van de ECA European Coaching Association, heeft meer dan twintig jaar internationaal praktijkervaring opgebouwd in business en persoonlijke ontwikkeling.

Sindsdien coacht hij zijn direct reports , door hen te laten vaststellen wat zij willen bereiken in hun leven en van daaruit hun doelstellingen binnen het bedrijf te benoemen.

Dit heeft tot effect gehad dat groei en ambitie van alle teamleden versneld en versterkt werd. Individueel verantwoordelijkheidsgevoel van de teamleden, de saamhorigheid van het team, en creëerde het een draagvlak voor ongewoon directe, maar zeer constructieve feedback aan elkaar.

Dick’s passie is om deze ervaring beschikbaar te maken voor elke organisatie waar mensen samenwerken.

Highlights

25 jaar senior management ervaring in internationale high-tech bedrijven

Versnellen en versterken van groei en ambitie directe teamleden

Draagvlak creëren voor directe feedback aan elkaar

Coachend leidinggeven aan professionals

Ervaring van Erwin

Erwin van Oss is in 1999 afgestudeerd van de Fontys Hogeschool Eindhoven in de richting Technische Bedrijfskunde.

Hierna is hij werkzaam geweest in diverse managementfuncties als bedrijfsleider en projectmanager binnen productie bedrijven, met name in de food industrie. In 2006 is hij zich gaan richten op continu verbeteren, eerst vanuit een facilitator rol binnen een multinational en in 2009 als zelfstandige vanuit een organisatie advies rol.

Vanuit deze rol heeft hij 10-tallen bedrijven geholpen in diverse takken van sport, waaronder betonfabrieken, verpakkingsbedrijven, logistieke bedrijven, metaalbedrijven, voedingsmiddelen bedrijven, bouwbedrijven. Daarnaast is hij ook actief geweest binnen het onderwijs waarin hij diverse teams heeft begeleid. De begeleiding was in het begin gericht op de processen en de verbeter methodieken, totdat hij het inzicht kreeg dat mensen de belangrijkste factor waren.

Daarna is hij zich gaan verdiepen en gaan ontwikkelen in wat mensen drijft en motiveert. Inmiddels geeft hij naast organisatieadvies ook trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap en coacht hij mensen om maximaal te presteren.

Schermafbeelding-2022-02-16-om-20.11.46

Erwin van Oss

et is zijn passie om mensen te raken en hun leven positief te beïnvloeden door de spiegel voor te houden en vanuit een praktische insteek echt te zorgen dat mensen aan de slag gaan.Dit doet hij vanuit een voorbeeld rol door zelf het materiaal te doorleven in zijn eigen leven.

Highlights

Gewerkt in 10-tallen bedrijven als extern adviseur

Diverse branches, productie, logistiek, onderwijs binnen groot MKB

Trainer in persoonlijk leiderschap

> 15 jaar ervaring met LEAN, WCM, TPM, TQM, Six Sigma

Schermafbeelding-2022-02-16-om-20.18.26

Jeroen Oor

Door zijn krachtige pragmatische aanpak laat hij mensen zien hoe ze blijvend in actie komen, wat leidt tot optimale prestaties.

Ervaring van Jeroen

Jeroen is in 1995 afgestudeerd als elektrotechnisch ingenieur van de Hogeschool West-Brabant. In de eerste jaren van zijn carrière heeft hij diverse functies bekleed in de proces industrie, waaronder het automatiseren van complexe processen bij internationale bedrijven. Daarna is hij gestart als SAP IT Consultant en mede verantwoordelijk voor meerdere succesvolle full cycle SAP implementaties.

In de afgelopen 20 jaar heeft hij diverse functies bekleed en zodoende diepgaande kennis opgedaan van de bedrijfsprocessen in verschillende branches; Handel, Logistiek, Retail, Productie, Finance, etc… Daarna heeft hij de stap gemaakt om als zelfstandig IT Adviseur bedrijfsprocessen te optimaliseren in verbeter trajecten, nieuwe implementaties en change management trajecten.

Zo ook is hij gecertificeerd coach, opgeleid door de ExtraMile Academy. Direct na zijn opleiding is hij professionals in het bedrijfsleven gaan coachen. Zijn aanpak heeft ertoe geleid dat zijn klanten een helder levensdoel voor zichzelf bepalen, zodat ze gericht hun relatieve kwaliteiten inzetten en zo met veel plezier maximaal presteren. Binnen organisaties werd hem al snel duidelijk dat de sleutel tot maximale team prestaties bij de mensen ligt.

Zijn coach vaardigheden zijn een tweede natuur geworden en past hij overal toe. Dit heeft hem doen initiëren om zich verder te bekwamen tot professioneel trainer op gebied van persoonlijk leiderschap. Zijn passie is dan ook om professionals in hun kracht te zetten en hun leven positief te beïnvloeden d.m.v. training en coaching.

Highlights

Gecertificeerd coach die professionals in hun kracht zet

Brede ervaring binnen IT, Handel, Logistiek, Retail, Productie, Finance

> 20 jaar ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Ervaren coach die professionals inspireert met plezier maximaal te presteren